FIÓKOS SZEKRÉNY KÁRPITOZOTT TETŐVEL

FIÓKOS SZEKRÉNY KÁRPITOZOTT TETŐVEL, FEHÉR, UNI 30

Ma ezt választottuk: FIÓKOS SZEKRÉNY KÁRPITOZOTT TETŐVEL, FEHÉR, UNI 30 jó márkával akcióban Ft. Mutass többet »

Elérhetőség: Raktáron > 5 db
114 900 Ft
Vásárlás »
home
Ingyenes szállítás

sync
14 napos visszatérítési jog

ingyenes és kockázatmentes

thumbs-up
Ellenőrzött magyar bolt

minőségi termékekkel

cart
Vásároljon bármikor

a nap 24 órájában nyitva

Leírás

FIÓKOS SZEKRÉNY KÁRPITOZOTT TETŐVEL, FEHÉR (UNI 30) - PROFI 3 és JUNIOR íróasztalhoz javasolt gurulós fiókos szekrény. A görgős konténer nagyon praktikus, mert a felső fiókban kivehető kisméretű tároló, az alsó fiókban pedig 8 pozícióba állítható irattartó található. A szekrény 2 fiókkal rendelkezik, zárható, illetve az első kerekei fékezhetőek. Mérete 39 x 55 x 52 cm (szélesség x mélység x magasság). Tetején sok színben rendelhető kárpit bevonat van, ami nemcsak esztétikus, hanem praktikus is, mert puffként is alkalmazható vagy táska is tehető rá.Az 5 év garancia a Mayer szövetre is vonatkozik, de az élettartam sokkal hosszabb is lehet (ez a használat módjától függ). Az Aqua Clean kárpit jellemzője, hogy kopásállósága a szállodaipar elvárásának közel a négyszerese. Az anyag egy erős hordozófelületre elektrosztatikus úton, felhordott mikroszálak millióiból áll. Ezek a szálak adják a bútorszövet kellemes tapintását, a színek gyönyörű játékát a fényben, a bársonyos esztétikai hatást. Erről a bútorszövetről a szennyeződés könnyen eltávolítható, vízzel letörölhetőek a szennyeződések (pl. csokoládé,kávé, stb). Ha a későbbiekben megváltoztatják a szoba stílusát, színeit, akkor könnyedén kicserélhető a kárpit.  

Az ergonomikus gyerekbútorokról itt további részletek és beállítási tanácsok olvashatók.

Kartondobozba csomagolva érkezik, a szükséges tartozékokkal együtt. A raktáron levő termékeket 5-6, a rendelhetőként jelzett darabokat általában 12-14 munkanapon belül szállítjuk ki. A csomag érkezésének idejét megrendelés után egy külön visszaigazolásban pontosítjuk.

Az árak a héten a minimumra szorulnak. Már nem kell jobb ajánlatot keresnie a piacon.

Termékleírás FIÓKOS SZEKRÉNY KÁRPITOZOTT TETŐVEL, FEHÉR, UNI 30

  • mérete: 39/55/52 cm (szélesség/mélység/magasság)
  • anyaga: Aqua Clean
  • színe: váz - fehér, szövet - világosszürke, drapp, sötétbarna, antracit, kékesszürke, zöld, sárga, narancssárga, piros, burgundi, szürke, sötétlila, pink
  • garancia: 1 év
  • :
  • Ár: 114 900 Ft
  • EAN:

Hasonló termékek

FIÓKOS SZEKRÉNY KÁRPITOZOTT TETŐVEL, FEHÉR, UNI 30

A márka egyéb termékei

kedvenc márkától - ezt a terméket megveheti VIP akicóval mindenki számára  Ft. Felhívjuk figyelmét, hogy a készleten lévő darabok száma korlátozott lehet speciális áruk esetében, időben rögzítse darabját. Mit szólnál az INGYENES szállításhoz? Ha 35000 Ft felett rendel, nem fizet postaköltséget. Egy ilyen vásárlás tetszeni fog Önnek és a pénztárcájának.

A gyártó a legjobb termékeket kínálja a területén. Az összes termék megtekintése itt: .

Szállítás és fizetés

apartment