Babaágy LILI 200x90 cm Rózsaszín BMS

Babaágy LILI 200x90 cm Rózsaszín

Az ügyfelek ezeket ajánlották, Babaágy LILI 200x90 cm Rózsaszín amit a gyártótól veszünk különleges áron 153929 Ft. Mutass többet »

Elérhetőség: Raktáron > 5 db
139 839 Ft
Vásárlás »
home
Ingyenes szállítás

kiválasztott bútorokhoz

sync
14 napos visszatérítési jog

ingyenes és kockázatmentes

thumbs-up
Ellenőrzött magyar bolt

minőségi termékekkel

cart
Vásároljon bármikor

a nap 24 órájában nyitva

Leírás

Ez egy teljes készlet: ÁGY + MATRASZ + RÁCS. Egy olcsó matracos és rácsos kiságy, tárolóhellyel együtt, fa és laminált anyag kombinációjából készül, és békés álmot ad gyermekének. Egyszerűen gondoskodik gyermekéről egy dizájnos, funkcionális ágyról a szobában, amelyen nappal játszani és este álmodni fog, anélkül, hogy ez a befektetés jelentősen kiszellőztette volna bankszámláját. A fehér vagy grafit szín bármilyen helyiségbe illeszkedik, és a tágas tárolóhelynek köszönhetően nem kell aggódnia, hová menjen játékokkal vagy ágyneművel. Lili babaágy megvásárlásával a következőket kapja: Modern fa ágy és laminált Tárhely Rögzített rács A kiváló minőségű habmatrac rendkívül hipoallergén, könnyen eltávolítható, mosógépben mosható huzattal. Ezenkívül a matrac univerzális, szellős és nagyon jól eltávolítja a nedvességet. 8 cm magasságot ér el. Ami a gyerekeket illeti, az egész termékcsaládot ökológiailag állítják elő. Ezért kizárt a mérgező vagy káros anyagok lenyelése, amikor a gyermek a bútorokkal érintkezik. Az árut szétszerelt állapotban szállítjuk. A vásárlónkénti darabszám korlátozott lehet. Ne fizessen többet máshol, mint kell.

Termékleírás Babaágy LILI 200x90 cm Rózsaszín

  • Név: Babaágy LILI 200x90 cm Rózsaszín
  • Ár: 153929 HUF
  • Termelő: BMS
  • Kategória: Bútor , Gyermekbútorok , Gyermekágyak , Gyerek ágyak 90x200 cm
  • EAN:
  • Részlet színe: Rózsaszín

Hasonló termékek

Babaágy LILI 200x90 cm Rózsaszín

A márka egyéb termékei

BMS

előző márkák - megtalálja ezt a slágert kiváló akcióval 153929 Ft. Kifogyhatatlanul sok más terméket kínálunk kedvezményesen. Az 35000 Ft vagy annál nagyobb megrendelést INGYENESEN szállítjuk a megadott címre. Meggyőztünk téged arról, hogy neked ez kell?

A gyártó a legjobb termékeket kínálja a területén. Az összes termék megtekintése itt: .

Szállítás és fizetés

apartment